Certificari si premii

//Certificari si premii
Certificari si premii2017-03-03T13:13:05+00:00

CE NE RECOMANDA?

Experienta acumulata in ultimii 16 ani si cresterea organica si sanatoasa din aceasta perioada ne recomanda drept un partener stabil si de incredere.

AUTORIZATII OBTINUTE

  • Din anul 2002 suntem autorizati de Ministerul Administratiei si Internelor prin Inspectoratul General al Politiei Romane pentru proiectarea, realizarea si intretinerea sistemelor de securitate (Licenta Nr. 0396/T reinnoita conform legislatiei in vigoare).
  • Din 2013 suntem autorizati de Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru proiectarea, efectuarea lucrărilor de instalare şi întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu (autorizatie nr.A3391/16.05.2013).
  • Din anul 2014, cu actualizarile prevazute de legislatia in vigoare, avem si functia de Evaluator pentru Analiza de Risc la Securitate Fizica prin Expert Evaluator Dipl. Ing Dorin Mircea Berbescu inscris in Registrul Naţional al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică la pozitia 726.

PREMII

  • Distinctie de Excelenta pentru prezenta continua pe podium in ultimii 10 ani in Topul Judetean al Firmelor organizat de C.C.I.N.A. Constanta.
  • Certificat Excellent Small Medium Enterprise Romania, emis de Camera de Comert si Industrie a Mun. Bucuresti si Coface Romania, certificat ce se acorda celor mai performante companii din segmentul IMM din Romania (bune practici in afaceri si siguranta relatiilor comerciale).

STANDARDE DE CALITATE PENTRU ACTIVITATEA NOASTRA

Certificat Sistem Management al Calitatii ISO 9001:2008
Certificat Sistem Management al Securitatii Informatiei  ISO 27001:2005
Certificat Sistem Management de Mediu ISO 14001:2005

PARTENERII NOSTRI

Parteneriatele noastre solide cu Producatorii de tehnologie – lideri de piata,  ne asigura acces rapid la informatii legate de ultimele tendinte in tehnologie, la suport si instrumente necesare unei abordari profesionale atat in procesul de design al solutiilor necesare clientilor nostri cat in faza de implementare si ulterior in faza de exploatare a solutiilor instalate. Statutul de Partener in relatia cu producatorii de tehnologie presupune capabilitati tehnice si de vanzari (cunoasterea solutiilor propuse de producator).

IT & C

Sisteme de securitate