Alarmare impotriva efractiei

///Alarmare impotriva efractiei
Alarmare impotriva efractiei2017-03-03T12:12:36+00:00

Silva Sistems ofera solutii complete de alarmare in cazul efractiei atat pentru mediul rezidential (locuinte) cat si pentru mediul de afaceri (sedii organizatii, spatii comerciale, depozite).  Membrii echipei noastre sunt specializati si autorizati conform legislatiei in vigoare putand asigura atat proiectarea cat si implementarea si service-ul sistemelor de securitate de alarmare impotriva efractiei.

Afacerea beneficiarilor trebuie sa se desfasoare in conditii optime de siguranta. Solutiile oferite de noi integreaza securitatea si controlul spatiilor monitorizate de sistemele de alarmare, atat prin tehnologie clasica pe fir (wired), cat si solutii moderne “wireless”.

Avantajele solutiilor wireless:

  • Fara cabluri inestetice, fara interventii asupra spatiilor unde se asigura monitorizarea;
  • Ideale pentru spatii comerciale, locuinte, galerii de arta;
  • Timpul de instalare minim;
  • Solutia flexibila atat la configurare cat si la relocare (poate fi usor demontata si instalata in alta locatie);
  • Tehnologiile avansate implementate in aceasta solutie permit adaptarea ei  oricarei situatii, inclusiv controlul zonelor in care sunt prezenti batrani, copii sau animale domestice.

Solutia poate proteja un numar mare de zone, putand folosi orice combinatie de echipamente disponibile. Gama dispozitivelor disponibile pentru a fi utilizate in sistem include detectoare de miscare in infrarosu, detectoare cu imunitate la animalele domestice,  detectoare de geam spart, detectoare de fum, detectoare de inundatie, contacte magnetice pentru usi si ferestre, detectoare de gaz, senzori pentru protectia operelor de arta.

In cazul detectiei unui eveniment, sistemul transmite automat un semnal de alarma catre statia centrala de monitorizare, simultan cu transmiterea de mesaje vocale preinregistrate catre telefoane private sau mesaje alfanumerice pentru pagere. Poate fi activata o cale de comunicatie bidirectionala voce, permitand propietarilor amplasamentelor sa ia legatura cu cei din cladire.

Toate aceste caracteristicii sunt inglobate intr-o singura solutie radio usor exploatat, ce  poate fi instalata fara a implica perturbarea activitatii normale a activitatii beneficiarului sau modificari arhitecturale.