Sisteme de Securitate

//Sisteme de Securitate
Sisteme de Securitate2017-03-15T17:07:48+00:00

Solutii de securitate construite pe nevoile dumneavoastra

Silva Sistems ofera solutii complexe pentru securitatea persoanelor, bunurilor, valorilor si datelor astfel incat activitatea beneficiarilor nostri sa se desfasoare in conditii de maxima siguranţa.

Echipa noastra are peste 15 ani de experienta tehnica si de vanzari, garantand astfel ca fiecare solutie este construita si implementat de experti proprii.

In acest scop va punem la dispozitie servicii de consultanta, proiectare, achizitie, instalare si mentenanta a sistemelor de securitate, precum si expertiza in analiza de risc la securitate fizica.

Analiza de risc la securitate fizica trebuie sa asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat.

Silva Sistems ofera solutii complete de alarmare in cazul efractiei atat pentru mediul rezidential (locuinte) cat si pentru mediul de afaceri (sedii organizatii, spatii comerciale, depozite).

Cand vorbim despre control acces si pontaj electronic vorbim de fapt despre un management complet al intrarilor si iesirilor dintr-o locatie. Solutia de control acces permite cunoasterea in permanenta a numarului de persoane aflate in incinta unei cladiri, ora la care fiecare persoana a intrat sau ora la care aceasta a iesit.

De cele mai multe ori, o singura camera de supraveghere bine plasata este suficienta pentru a descuraja actiunile premeditate indreptate impotriva proprietatii sau integritatii noastre, fie ca vorbim de mediul rezidential, de mediul de business sau de spatiile publice.

Datorita domeniului sensibil caruia se adreseaza, activitatile de proiectare, instalare, modificare sau întretinere a sistemelor electronice de securitate fizica se desfasoara conform normelor tehnice prevazute de legislatia in vigoare si doar in baza unei licente de functionare emisa de Ministerul Administratiei si Internelor prin Inspectoartul General al Politiei Romane si a unui aviz prealabil al Serviciului Român de Informatii.

Un sistem de detectare, semnalizare și avertizare incendiu este o instalație cu rol de protecție, având scopul de a detecta și semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia.