Implementare sistem informatic in domeniul comercial – distributie

Home / Portofoliu / Solutii implementate

Implementare sistem informatic in domeniul comercial – distributie2017-03-15T15:16:11+00:00

Project Description

Colaborarea cu compania HORECA – Eco Star Rel SRL a inceput din anul 2009 si a presupus oferirea de consultanta in ceea ce priveste alegerea solutiei sistemului informatic tip ERP si supravegherea implementarii acesteia precum si urmarirea atingerii obiectivelor stabilite initial impreuna cu beneficiarul. De asemenea Silva Sistems a a sigurat si infrastructura hardware necesara implementarii sistemului informatic ERP.

Silva Sistems a oferit beneficiarului Rorom Big SRL asistenta tehnica in toate fazele implementarii sistemului informatic pentru intreaga sa retea comerciala (din judetul Constanta si judetul Ialomita) incepand de la consultanta si realizarea proiectului si pana la implementarea sistemului informatic si a retelei de comunicatii date si voce dar si intretinerea acestora pe baza contractului de asistenta si intretinere tehnica.

Sistemul informatic implementat asigura comunicarea in retea la nivelul intregii retele comerciale a beneficiarului la nivelul celor doua judete in care are puncte de lucru respectiv Ialomita si Constanta.

Obiectivele implementarii au fost imbunatatirea accesului la informatii in timp real la nivelul intregii retele comerciale, comunicare securizata si conectare permanenta a punctelor de lucru din retea.

Beneficiari

  • Rorom Big

  • Horeca Expert Constanta – Eco Star Rel