Sisteme de securitate si anti-incendiu analogice si digitale pentru institutiile de invatamant

Home / Portofoliu / Solutii implementate

Sisteme de securitate si anti-incendiu analogice si digitale pentru institutiile de invatamant2017-03-15T15:18:06+00:00

Project Description

In contextul cresterii alarmante a numarului evenimentelor cu impact negativ asupra procesului de educatie, siguranta si securitatea elevilor a devenit o prioritate majora. Venind in intampinarea necesitatii de a crea un mediu propice desfasurarii activitatii didactice, Silva Sistems a implementat solutii de securitate care se compun din sisteme de supraveghere video, sisteme de monitorizare, sisteme de detectie a efractiei si anti-incendiu la nivelul mai multor institutii scolare din judetele Constanta si Tulcea.

Solutiile Silva Sistems se compun din sisteme de supraveghere video, sisteme de monitorizare si controlul accesului si sisteme de detectie a efractiei si a incendiului. Prin autentificare securizata, sistemul de supraveghere video permite accesul parintilor si al autoritatilor (Inspectoratul scolar, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Politiei) la imaginile preluate de camerele video.

Obiectivele implementarii acestor sisteme sunt:

  • Sporirea disciplinei in institutiile de invatamant

  • Reducerea si prevenirea consumului de produse interzise (droguri, alcool si tutun) in perimetrul institutiilor de invatamant

  • Prevenirea furturilor si limitarea deteriorarii bunurilor apartinand institutiilor de invatamant

  • Cresterea calitatii procesului didactic

  • Prevenirea absenteismului

  • Monitorizarea on-line a prezentei copiilor in unitatile de invatamant.